Nu är det sommarlov!
2021-06-16 06:35

Hej !

Nu är det dags att ha ett gott sommarlov vi tackar alla medlemmar och instruktörer som hjälpt oss under terminen!

Det är också dags att anmäla sig till träning inför höstterminen 2021 och vi hoppas att ni är redo att starta efter sommaren. Restriktionerna släpper mer och mer och vaccineringen har börjat ta fart och vi hoppas på att kunna köra igång  med alla grupper igen.

Anmälan gäller både barn och vuxna och är inte bindande på något sätt.

Det är viktigt att ni anmäler er så snart ni kan då vi måste planera gruppindelningar inför starten samt också planera med instruktörerna för grupperna.

(viktigt att ni skriver i rätt grad/ålder som ni har idag så att ni hamnar i rätt grupp).

Fyll i formuläret och kicka sedan på skicka.

Efter vi sammanställt alla anmälningar kommer ni få ett mail med mera information.

Ha en underbar sommar så ses vi till Hösten med nya utmaningar!

Lindome Taekwon-Do Klubb

Nu är det sommarlov!2021-06-16 06:35