Medaljer i helgen samt ett SM-GULD till Lindome
2020-10-18 18:48
17-18 Oktober 2020

STORT GRATTIS TILL NIKLAS ANDERSSON SOM TOG ETT SM-GULD I KROSS TEKNIKER.

Nu är en tuff tävlingshelg över för dom 3 deltagare från Lindome som tävlade i STL2/STL3, efter långa dagar och tuffa matcher blev det medaljer till Lindome.

Under lördagen var Alicia först ut i Mönster och gjorde mycket bra ifrån sig men förlorade tyvärr matchen. Direkt efter skulle det sparras och efter mycket hårda matcher blev det ett Brons i STL2.

Efter ca 6 timmars väntan så var det dags för krosstekniker för Stefan o Niklas och krossen gick mycket bra och Niklas tog hem guldet och Stefan tog hem silvret.

Under söndagen var alla trötta efter lördagen och trots smärta i alla delar av kroppen skulle Alicia upp i ringen, denna gången var det en extremt tuff match som var mycket jämn. Hon kämpade trots smärta med förlorade med en flagga så nya tag inför nästa tävling.

Sist ut på tävlingen var Niklas & Stefan i kross efter lördagens tävling så kändes det i kroppen. Niklas körde först men lyckades inte helt denna dagen, direkt efter så körde Stefan och hade samma problem och även alla andra tävlande i klassen... smärtan var där o focus försvann.

Niklas låg 1:a under hela tiden och Stefan hamnade på delad andra plats och var tvungna att tävla om Silvermedaljen men efter några extra krosstekniker valde Stefan att ge Silvermedaljen till motståndaren för att själv inte skada sig så det blev ett Brons.

Då Niklas tagit GULD på alla 3 STL tävlingar så var blev han rankad som 1:a och fick därmed titeln som SVENSK MÄSTARE I KROSS 2020 och Stefan kom på en andra plats men ingen titel längre tyvärr.

Bra kämpat av alla tävlande nu laddas det inför 2021....

Lördagens medaljer:
Niklas Andersson - GULD Krosstekniker
Stefan Plomgren - SILVER Krosstekniker
Alicia Fagerberg - BRONS Sparring

Söndagens medaljer:
Niklas Andersson - GULD Krosstekniker
Stefan Plomgren - BRONS Krosstekniker

(Niklas Andersson Svensk Mästare i Kross)

Lindome Taekwon-Do Klubb

NYBÖRJARSTART VT20202019-12-27 13:32