Ny anmälan till gradering 15-16 december
2018-11-12 16:20
Vi har gjort en jättemiss gällande betalning av graderingarna upp till röttbälte (1Kup) o det är att dom ingår i träningsavgiften varje termin vilket beslutades förra året, så ingen kostnad kommer att tas ut av er som medlemmar för detta .

Ber stort om ursäkt för missen !

Anmälan görs via länken nedan.

Lördagen/Söndagen den 15-16 december är det dags för graderingar i Lindome Taekwon-Do Klubb.

En gradering är till för att medlemmen ska visa upp för graderingsinstruktören vad dom lärt sig under terminens gång och eventuellt avancera upp en grad om man gör det tillräckligt bra.

För er som ska till 2kup (rött bälte uppåt) är graderingarna den 16 december och för er andra är det den 15 december.

Datum:
15 & 16 December (16 December är det endast dom som ska till 2kup uppåt (rött bälte uppåt)

Plats:
Sinntorpskolans Gymnastiksalar

Tid:
11-17 (exakta tider kommer när alla anmälningar är inne)

Anmälan:
Görs senast 3 December via denna länk:

Kostnad:
Ingen kostnad för graderingen detta ingår i träningsavgiften

(om man ej har TKD pass så fås detta på graderingen.)

DET KOMMER UNDER DEN 15 DECEMBER FINNAS MÖJLIGHET TILL ATT KÖPA UTRUSTNING TILL NEDSATT PRIS
-Sparringutrustning - Dräkter - Kläder m.m.

Undrar ni över något kontakta oss gärna info@lindometkd.se

Lycka till...

Graderingar Våren 20172017-05-18 09:43